2015-04-05 En mindre promenad...

05 April / Kategori: LCHF / Läs Kommentarer (0) eller kommentera

Åh herregud, mina ben! Vi skulle ta en tur runt Skatås, en promenix på ca 5 kilometer. Det visar sig att 1. Vi är väldigt dåliga på att hitta till motionsspåren. 2. Vi har ingen avståndsuppfattning. Efter en väldigt brant tur och mycket flås från mig som inte tränar senare så tog vi oss ut från Skatås, ner till Munkebäckstorget där vi fick den briljanta idén (trots värk i benen) att gå till ICA vid Munkebäck, handla och sedan ta oss över motorvägen och "bara rakt över så är vi hemma!". Det visar sig inte vara så lätt, då SKF spärrat av hela området. Så vi fick gå, och gå, och gå, längre bort ifrån hemma när vi kunde se hustaket från ICA. Den kändes kan jag lova. Jag räknade lite på google maps sen, vad vi skulle kunnat gå totalt. Well, våran lilla 5 kilometare blev 1,5 mil. 
 
 
Äntligen hemma, in i duschen, somnade i sängen och Wille lagade mat åt mig. Kyckling med massa kryddor, lite vispgrädde i såsen och jag käkade fetaost och chillibea (ny favorit!). Jag var ganska slut, och inte så hungrig så jag käkade bara en halv kycklingfilé. 
 
Har haft lite ont i magen sen jag kom hem. Jag skrev att jag har varit allergisk mot ägg men att det blivit bättre? Imorse blandade vi en dl mandelmjöl, ett kryddmått salt, 25g smör och ett ägg, delade det i två skålar och skickade in det i micron i 1,5-2 minuter. Det blev typ små frallor. Jag tror dock att microägg inte är min grej, för det har inte varit som det ska i magen riktigt. Konstig känsla! MicroÄgg - OUT

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: