2015-04-04 Kodad påskafton!

04 April / Kategori: Medvind / Läs Kommentarer (0) eller kommentera

Nu mina vänner ser det väl trevligt ut på bloggen? Det var INTE lätt ska jag säga, jag som brukade vara så sjukt duktig på blogg.se, men efter att de tvingat folk att betala för teman kan man inte direkt glida igenom en kodning längre. Mycket detaljer! 

Men nu fungerar kommentarer som de ska, och jag är happy!

Jag har varit allergisk mot ägg så länge jag kan minnas, men iom att det har lättat och jag det senaste inte känt av det så mycket så käkade vi paj igår, och idag åt jag min första omelett! Wille tyckte den var supergod men den var lite slajmig för min smak. Men det gick absolut ner! Nu ser hans omelett-tallrik roligare ut än min för att han äter sallad - men såhär såg det ut iaf...
 
 


 

Vi gjorde helgrillad kyckling till middag idag. En hel kyckling, massor av kryddor blandat med smör, in med paprika och majs i mitten av kycklingen och smöret hamnade innanför skinnet. In i ugnen på 200 grader i 45 minuter, sen hällde vi på lite vatten (borde egentligen varit grädde, men det var inte populärt) och tillbaka in i 30 minuter. Dessutom penslade vi skinnet med vitlöksolja i början. 

DET BLEV SÅ JÄVLA GOTT! 
 
Käkade det med Chillibearnaise, mozzarella och fetaost. Omnomomnom. 
 
Totala lifesum för idag:
 4% Kolhydrater
27% Protein
68% Fett 
  
Vilket känns helt okej. Dag fyra och jag skulle vilja påstå att detta går förvånansvärt bra. Överväger en klick grädde med choklad i till kvällsmyset nu. Ska lägga in det i Lifesum och se hur det påverkar dagen innan beslutet tas!
 
Godnatt på er alla påskkärringar där ute!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: