2014-11-30 Jag är fortfarande här! +86kg 
Jahapp. Det har kanske inte riktigt gått enligt planen med detta bantande. Jag testade några dagar, käkade kyckling, sås, bacon, parmaskinka och mycket ost. Men det är svårt, när Wille käkar allt och lite till, att anpassa sin egen kost när det finns pasta på bordet... Så det var svårt. 

Så det har liksom inte blivit av riktigt. Nu däremot börjar det närma sig jul, och sen åker vi till Gran Canaria på All Inclusive-resa den 2e januari men efter det är det dags på riktigt! Jag ska börja leta bra mat och sådär, recept som fungerar med både 'tilltugg' och utan, dvs pasta, potatis, ris etc. Det ska nog gå..

Igår var vi och shoppade och jag skaffade mig ett mått band och denna fantastiskt fina våg! Jag var ganska rädd att jag skulle vara över 90 men första gången jag vägde mig visade den 85, sen efter middag var jag här någonstans. Småkilon som egentligen är samma sak - för mycket.

Där har vi iaf utgångspunkten för idag. Bloggen är omdesignad, jag tycker den numera är skitsnygg. Jag tror jag kommer behöva ha bloggen som en portal för alla känslor. Därför finns de tre kategorier, Positiva tankar, Negativa tankar och framsteg! Wop wop, hejja mig. Ska berätta lite mer om dem i nästa inlägg. 

Puss på er!