LCHF - tankar innan start

29 July / Kategori: / Läs Kommentarer (0) eller kommentera

Då börjar vi. Till hösten börjar plugg, flytt till Göteborg och min "nya" livsstil. Jag skriver tydligen "nya" med citat-tecken, vilket jag tänkte ägna lite tid åt framöver att tänka på - varför gör jag det? Det är ju helt nytt. Nåja - Hejdå pasta, potatis, chips, choklad, ris, och allt (nästan) gott här i världen. Hejdå rökning som jag av någon dum anledning hållt på med nu i 1,5 år. Hejdå soffpotatis!

Nu kör vi LCHF och en förhoppningsvis snabb viktminskning. 

 
Min tanke ser ut såhär: Gym, träning, kom och bli min vardag! Tillsammans med plugg och en galet motiverande och peppande pojkvän ska detta på något vänster bli min nya vardag. Snabb viktnedgång, komma igång med träningen, få resultat, bli motiverad - och sen ? Lägga av med lchf, beroende på hur jag mår. Jag är rädd om mitt kolesterol och i längden tror jag inte att LCHF är lösningen för att bli smal och snygg. Utan först lchf, få ner vågen och bli mer motiverad, träna, börja må bättre mentalt, men kanske fysiskt också. 

Än så länge kommer detta bloggandet behållas hemligt, vi får se om jag har något vettigt att komma med senare - då kanske den blir publik. Men nu är det någonstans att skriva farhågor, vad jag käkar, vad jag saknar att käka och liknande. Och framför allt framgångar och motgångar.
 
Mitt största problem när det kommer till alla dessa miljader dieter som finns är att jag inte äter grönsaker. Det är något djupt rotat i mig när det kommer till konsistenser på de mesta av frukt och grönt, som gör att jag ryser av tanken. Något så enkelt som gurka, tanken på knastrandet och slaffsandet gör mig illamående. Apelsin, trådigt, slaffsigt - jag får panik. Så vi ska helt enkelt leva på kött, fisk, ost, såser, soppor? Ah, vi får se hur detta går - jag hör av mig när jag har något att komma med.
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: