2014-07-31 +86kg

31 July / Kategori: Mått & Statusuppdateringar / Läs Kommentarer (0) eller kommentera

Hur fasen hamnade jag här. Jag lever fortfarande i förnekelse att jag faktiskt väger 86 kilo. Om inte mer, har inte vägt mig sen jag var på gymmet senast och det är nog i maj-juni sist kanske.
 
Jag har aldrig tänk på vikt, senast jag kommer ihåg att jag visste vad jag vägde var vi påväg till Hemsedal med mamma och jag vägde 65kg. Detta är nog när jag var 18 kanske, runt 2008. Alltså 7 år sedan. Jag har flyttat hemifrån, bott i Thailand, kommit hem, flyttat till Oslo.. Under denna tiden har jag aldrig tänkt att jag väger "mer än vanligt" utan varit rätt nöjd, alternativt inte tyckt att det var mer än att jag kunde leva med det. Om jag nu tänker tillbaka på vad jag vägde "innan" jag började gå upp så säg att jag vägde 70-75? Jag har faktiskt ingen aning. 

 
 
Men sen hände lite saker. Jag träffade William. Jag flyttade från Oslo till Stockholm. Jag lämnade ett jobb på Expert där jag säkert snittade 20 000 steg om dagen till att hamna på kontor och gå till och från bussen varje dag. 

Och detta har lett till att jag idag har en BH storlek på 85F och väger runt 86 kilo. 

Jag har försökt träna, lite halvhjärtat. Ett tag var jag på gymmet 4-5 dagar i veckan, på löpbandet men mest powerwalkande. Sen har jag styrketränat lite, men jag ska inte direkt påstå att jag har gett det ett ärligt försök. 

Nu däremot har jag lovat att jag ska gå ner skiten igen. Jag har en låda här hemma inför flytten till Göteborg som heter "Under 70"-lådan. Det vill säga - en låda med kläder jag aldrig kommer vilja ha på mig när jag gått ner, men som kommer passa mig när jag gått ner. 

Jag har en del inspiration via Instagram. Folk är så jävla duktiga. Nu är jag typ lite taggad på att dra igång. Jag har sagt att från och med flytten till Göteborg så kör vi. Då är det nytt gym, med pool (!!!), ny lägenhet (nästan, jag har bott där förr), och framför allt ska kylen fyllas från botten upp. Vilket betyder nytänk med mat. 

Wish me luck.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: